Get Adobe Flash player

Face setting

 

Natuurlijke rimpelcorrectie:

Face Setting werkt door stimulatie van bepaalde punten (prikken) in het te behandelen rimpelgebied. Door een lichte beschadiging onder de opperhuid aan te brengen treedt het genezingsproces in werking waardoor jong bindweefsel wordt aangemaakt. Het gladheidseffect is reeds na 1 à 2 behandelingen duidelijk zichtbaar. Het beste resultaat wordt bereikt na 3 tot 6 behandelingen.

 

Voordelen:

Voor alle duidelijkheid: er wordt niets ingespoten! De huid wordt zelf aan het werk gezet, waardoor de rimpel zich als het ware “van binnenuit” opvult. Direct na de behandeling zult u een rood streepje zien op de plaats van de rimpel. Dit is gemakkelijk te camoufleren en is na 2 tot 5 dagen geheel verdwenen.

 

Geschikt voor:

Rimpels op het voorhoofd, rondom de ogen, neuslippenplooi, wangen, bovenlip of kin.

 

Face Setting kost:

Het beste resultaat wordt bereikt na 3 tot 6 behandelingen, met een tussenperiode van elk 2 weken. In deze tussenperiode dient u 3x per week te scrubben en de geadviseerde thuisverzorgingsprodukten te gebruiken. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en de diepte van de rimpels. Prijs: €  49,- per behandeling van 30 minuten.

 

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.