Get Adobe Flash player

Anti-ageing behandeling

 

 

BABOR FACE – MEDICAL BEAUTY 

 

Dr. Babor – Lifting Cellular

Effectief alternatief voor inspuitingen middels hyaluronzuur en collageen booster. Zeer werkzame produkten hermodelleren de contouren, liften de huid en verminderen doeltreffend rimpels.

 

Dr. Babor – Repair Cellular

Huidopbouwende en intensieve herstellende behandeling voor elke uitgeputte, belaste huid. Ook ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen, geeft een actievere genezing.

 

Dr. Babor – Refine Cellular

Voor een gelijkmatigere en verfijndere teint. Vermindert onregelmatigheden zoals hyperpigmentaties, ouderdomsvlekken, doorschijnende vaten. Het huidoppervlak wordt geëffend en de poriën verfijnd. De natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt en ze krijgt een gezonde, frisse tint.

 

Dr. Babor – Purity Cellular

Normaliseert de talgklierfuncties en reduceert de talgproduktie. Verwijdert overmatige verhoorning. Bevordert een gezonde bactieriënflora en reduceert zodoende duurzaam puistjes en voorkomt vorming van nieuwe.

 

Dr. Babor – Refine Skin Renewal

Huidvernieuwende fruitzuurbehandeling voor onzuivere huid, grove poriën, pigmentstoornissen en rimpels.

 

Dr. Babor – Neuro Sensitive

Voor extreem droge, zeer gevoelige, of snel geïrriteerde huid. Reduceert jeuk en roodkleuringen en kalmeert de huid langdurig. Zeer geschikt bij neurodermatitis. Voor een optimale huidverdraagzaamheid zijn alle produkten zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen en uitsluitend via de toevoeging van zuiver microzilver geconserveerd.

 

Duur: ± 100 minuten. Prijs: €  105,-

Behandeling van 100 minuten is inclusief wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen en massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, iontoforese en ultrasound.

Duur: ± 80 minuten. Prijs: €  90,-

Behandeling van 80 minuten is inclusief massage OF wenkbrauwen epileren + onzuiverheden verwijderen, iontoforese en ultrasound.

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Rose-Anna
  Centre Cosmétique
  Nieuweweg 25
  6301 ES Valkenburg Lb
  T 0031 - 43 - 325 09 86
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.