Get Adobe Flash player

Laser E-Matrix

 

eMatrix behandelingen (gezien op RTL4, RTL5 en SBS6)

Het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje dat wordt gebruikt bij Cosmetique Totale niet onder stoelen of banken.

Sinds onze introductie van de E-matrix, begin2010 inNederland, was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten weten de razend populaire E-matrix behandeling als geen ander toe te passen voor onder andere huidverstrakking.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf 150 euro

Waarom E-Matrix?

eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.”

 eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld littekenweefsel.”

eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.”

 eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.”

eMatrix behandelingen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Wat zijn de resultaten?
eMatrix
 creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

Hoeveel behandelingen?
Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

Hoe werkt het?
eMatrix
 werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

Moet ik de zon vermijden?
Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden. Dat is, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, gemiddeld slechts 1 à 5 dagen.

 

Leave a Reply

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.