Get Adobe Flash player

Babor Huidverbetering

 

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.

We beginnen met een huidanalyse per computer, nemen uw wensen door en bespreken aan de hand daarvan het behandelprogramma.

Na de behandeling vertellen we u wat we gedaan hebben, wat we gezien hebben en welke thuisverzorgingsprodukten voor u geschikt zijn om uw huid in conditie te houden.

 

MEDICAL BEAUTY – DR. BABOR

Huidverbeterende HIGH PERFOMANCE behandelingen die de oplossing bieden voor concrete huidproblemen en zorgen voor optimale resultaten.
Voortgekomen uit de synergie van de nieuwste inzichten van de wetenschap en geneeskunde alsmede de decennia lange ervaring van het Dr. Babor onderzoek.

Dr. Babor – Lifting Cellular

Effectief alternatief voor inspuitingen middels hyaluronzuur en collageen booster. Zeer werkzame produkten hermodelleren de contouren, liften de huid en verminderen doeltreffend rimpels.

Dr. Babor – Repair Cellular

Huidopbouwende en intensieve herstellende behandeling voor elke uitgeputte, belaste huid. Ook ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen, geeft een actievere genezing.

Dr. Babor – Refine Cellular

Voor een gelijkmatigere en verfijndere teint. Vermindert onregelmatigheden zoals hyperpigmentaties, ouderdomsvlekken, doorschijnende vaten. Het huidoppervlak wordt geëffend en de poriën verfijnd. De natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt en ze krijgt een gezonde, frisse tint.

Dr. Babor – Purity Cellular

Normaliseert de talgklierfuncties en reduceert de talgproduktie. Verwijdert overmatige verhoorning. Bevordert een gezonde bactieriënflora en reduceert zodoende duurzaam puistjes en voorkomt vorming van nieuwe.

Dr. Babor – Refine Skin Renewal

Huidvernieuwende fruitzuurbehandeling voor onzuivere huid, grove poriën, pigmentstoornissen en rimpels.

Dr. Babor – Neuro Sensitive

Voor extreem droge, zeer gevoelige, of snel geïrriteerde huid. Reduceert jeuk en roodkleuringen en kalmeert de huid langdurig. Zeer geschikt bij neurodermatitis, exczeem of rosacea. Voor een optimale huidverdraagzaamheid zijn alle produkten zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen en uitsluitend via de toevoeging van zuiver microzilver geconserveerd.

 

Duur: ± 100 minuten. Prijs: €  105,-

Behandeling van 100 minuten is inclusief wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen en massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, iontoforese en ultrasound.

Duur: ± 80 minuten. Prijs: €  90,-

Behandeling van 80 minuten is inclusief massage OF wenkbrauwen epileren + onzuiverheden verwijderen, iontoforese en ultrasound.

BABOR SPECIALS

Exclusieve behandelingen, gerelateerd aan de diverse produktlijnen van Babor.

 

Champagne Treatment                            

Gluthation, gewonnen uit de wijndroesem van champagnedruiven, heeft een hydraterende, stimulerende en activerende werking op de huidfuncties. U ruikt, voelt en ziet direct het sprankelende effect van de champagne. Een tintelende belevenis!

Deze Champagne-behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling met roterende borstels, wenkbrauwen epileren, stoombad, onzuiverheden verwijderen, champagne concentraat, massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, champagne schuimmasker, dag- en oogverzorging.

Duur: ± 85 minuten. Prijs: €  89,-

 

High Skin Refiner: HSR Lifting Extra Firming Treatment

Absoluut lifting effect. De huid ziet er zichtbaar gladder uit en de gezichtscontouren worden strakker.

Deze HSR-Lifting behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling met roterende borstels, wenkbrauwen epileren, stoombad, onzuiverheden verwijderen, HSR lifting fluid, massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, HSR schuimmasker voor gezicht en hals, dag- en oogverzorging.

Duur: ± 90 minuten. Prijs: €  119,-

 

High Skin Refiner: HSR Deluxe Ultimate Anti-Ageing Treatment

Anti-ageing met gebundeld 3D lifting effect. De huid ziet er zachter, gladder, strakker en frisser uit. De huidstructuur ziet er gelijkmatiger uit met een verfijnde poriestructuur.

Deze HSR-Deluxe behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling met roterende borstels, wenkbrauwen epileren, stoombad, onzuiverheden verwijderen, HSR deluxe ultimate anti-ageing serum, massage van gezicht/hals/ decolleté/schouders, HSR-vliesmasker +  Ultra Comfort Modellage masker voor gezicht en hals, dag- en oogverzorging.

Duur: ± 90 minuten. Prijs: €  139,-

 

Sea Creation: Oneindige schoonheid

Ervaar volmaakte schoonheid en absolute exclusiviteit.

Neerdalen in een oceaan van luxe. Verpozen tussen geselecteerde schelpen, de magie van de diepte van de oceaan ervaren. Om zich vervolgens als een Venus herboren te voelen. Met een goddelijk mooie huid. Zijdeachtig fris. BABOR Sea Creation bundelt pure oerkrachten uit parels, schelpzijde en vulkaangesteente uit de oceaan. Zeer energetiserend en celverjongend, ontkoppelt uw huid van de tijd.

Deze behandeling is inclusief enzymepeeling met algen, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, concentraat, massage met schelpen, algenpeel-off masker, dag- en oogverzorging.

Duur: ±2 uur. Prijs: €  229,-

 

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.