Get Adobe Flash player

AHA Fruitzuur Peeling Meditopics

 

Meditopics AHA Peeling: 50-70%

Met de Meditopics glycolzuurpeeling kunnen we een stapje verder gaan doordat er een hogere concentratie glycolzuur gebruikt wordt. Echter…dit moet opgebouwd worden.

Alvorens u in de salon een behandeling kunt ondergaan, moet u de huid thuis hierop gaan voorbereiden. Dit doet u door de Meditopics AHA-gel 5% (€ 17.50) of 10% (€ 19.50) 2x per dag gedurende 15 dagen te gebruiken. Hierdoor “went” de huid aan het glycolzuur.

Daarna kunnen we 1x per week een AHA Peeling in de salon uitvoeren. We beginnen met 50% en afhankelijk van de reactie van de huid kunnen we dit gaan opvoeren.

 

U kunt deze behandeling eenmalig doen zodat de huid een boost krijgt.

Als u echter duidelijke structuurverbetering en een stevigere huid wilt krijgen dan hebt u meerdere behandelingen (7 à 8 ) nodig. Al vanaf de allereerste behandeling zal de huid merkbaar beter worden. De doeltreffendheid van een peeling met glycolzuur hangt vooral van de herhaling van de behandeling af.

 

De Meditopics AHA Peeling behandeling bestaat uit reiniging, desinfectie, glycolzuur 50-70% aanbrengen en laten inwerken, neutraliseren, afspoelen, nabehandelingscrème en spf 25.

Duur: ± 30 min. Prijs: € 39.50

Het verwijderen van onzuiverheden/gerstekorrels zit niet in de AHA behandeling. Indien gewenst kan dit aan de behandeling toegevoegd worden. Dit kost € 12.50 extra.

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25

 

Kuur:

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25

Behandeling: 4x, 1x per week

Behandeling: 8x, 1x per week

 

N.B.:

Tijdens de behandeling kunt u jeuk of een branderig gevoel hebben. De huid kan ook rozig/rood worden.

Tijdens de kuur kunt u een lichte schilfering waarnemen. Echter…deze peeling is dusdanig “zacht” dat u niet belemmerd wordt in uw functioneren (het is niet zo dat de “vellen eraan hangen”, u kunt zich gerust in het openbaar vertonen).

 

Leave a Reply

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.