Get Adobe Flash player

Laser

Ontharen

De meest gebruikte manieren om van ongewenste haargroei af te komen, zijn vaak nog het scheren, harsen of epileren van de haren. Jammer genoeg bieden deze manieren van ontharen geen definitief resultaat en zij zorgen juist regelmatig voor irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk. Een effectievere manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. Onze huidtherapeute maakt gebruik van een vernieuwde techniek, de Elos methode.

Ontharen van blonde en grijze haren?

Door te laserontharen met het Elos ontharingssysteem is het mogelijk zowel donkere als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Door het unieke energiesysteem kan de huidtherapeut vrijwel elk haartype behandelen. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te ontharen, van een blanke tot een negroïde huidskleur.

Is het resultaat definitief?

Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haarreductie in plaats van definitieve ontharing of permanent ontharen.

Heeft u interesse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandeld kunt worden. Ook hoort u dan hoeveel ontharings-behandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe het ontharen met de Elos aanvoelt.

Vergoeding zorgverzekering?

Het laser ontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed! We hebben geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (enige uitzonderingen daar gelaten). Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Dit betekent dat de huidtherapeut met wie u het intakegesprek voert, direct een verwijsbrief kan opstellen voor uw zorgverzekeraar. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt. Na de behandeling bij de huidtherapeut krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Vervolgens krijgt u de vergoeding waarop u recht heeft op uw rekening gestort. Het is dus niet meer nodig om voor deze behandeling een extra bezoek te brengen aan uw huisarts voor een verwijsbrief. Heeft u nog vragen over vergoedingen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult: 043-3250986

 

Elos laserontharen
Gezicht consult 25
bovenlip 45
kin 60
bovenlip + kin 90
wenkbrauwen tussenstuk 45
hals 80
kaaklijn 80
wangen incl. jukbeen 70
gezicht geheel 150
Lichaam bikinilijn 85
stringlijn 120
pubus (gehele schaamstreek) 150
billen 180
bilnaad 85
oksels 85
v-lijn borstbeen 110
buik tussen slip en navel 60
buik tussen slip en navel 150
borst 200
schouders 200
onderrug 200
gehele rug 325
rug, schouders, nek,   deel bovenarmen 375
Ledematen onderarmen 125
bovenarmen 150
armen volledig 250
onderbenen 200
bovenbenen 250
knieën 60
benen volledig 450
prijzen per behandeling
gemiddeld 8 behandelingen

 

 

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Rose-Anna
  Centre Cosmétique
  Nieuweweg 25
  6301 ES Valkenburg Lb
  T 0031 - 43 - 325 09 86
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.