Get Adobe Flash player

Laser Elos Refirme

 

HUIDVERSTRAKKING ELOS

Refirme voor een liftend effect
Er zijn verschillende behandelingen die de aanmaak van collageen stimuleren.

Geheel nieuw is de Elos behandeling, waarbij gebruik gemaakt wordt van bipolaire radiofrequentie en infrarood. De energie van de Elos-flits stimuleert de fibroblasten om collageen aan te maken, hetgeen tot verstrakking leidt. Gelijktijdig wordt de aanmaak van elastine geactiveerd, hetgeen na verloop van tijd zichtbaar wordt. Door het liftende effect vervagen de rimpels en komen de gelaatscontouren terug. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van koeling om de buitenste huidlaag te beschermen.

Wat gebeurt er tijdens de Refirme behandelingen?

Tijdens elke lichtflits zijn er twee energiebronnen tegelijkertijd aan het werk voor het verbeteren van de huid, namelijk bipolaire radiofrequentie en infrarood. De flits is nagenoeg pijnloos. Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling zal de huid lichtrood van kleur zijn, dit verdwijnt binnen een paar uur. De behandeling is snel en niet ingrijpend, het sociale leven wordt dan ook niet verstoord door een herstelperiode. Direct na de behandeling mag er weer make-up gebruikt worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en welk resultaat mag ik verwachten?
Er zijn gemiddeld5 a 6 behandelingen nodig, het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Door de aanmaak van collageen en elastine zal de huid zich verstrakken en rimpels vervagen. Het resultaat kan per persoon verschillen, maar in de meeste gevallen zal er een verbetering zichtbaar zijn van minimaal 50%. In sommige gevallen is het raadzaam om de huid tussen de Refirme behandelingen met een Megapeeling voor te bereiden. Zo kan de Elos-flits nog beter de huid binnendringen. Om de huid in topconditie te houden, is het raadzaam om elke 4 maanden terug te komen voor een enkele behandeling, dit kunt u zo vaak herhalen als u wenst.

Prijs: vanaf € 75.-

Leave a Reply

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.