Get Adobe Flash player

Meso-Therapie

De Pistor Eliance Mesogun is een directe vuller (filler) die (non)crossed-linked hyaluronzuur door middel van kleine injecties, maximaal 3mm diep in de huid aanbrengt.

 

 

Hierdoor vervagen rimpels, vouwen en lijntjes, maar kan ook het lipvolume verhoogd worden.

Na slechts 1 behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Dit effect houdt gemiddeld 8 tot 10 maanden aan (afhankelijk van de huidconditie en thuisverzorging).

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is het een volledig veilige filler die door het lichaam zelf weer wordt afgebroken zonder schade toe te richten.

Uitermate geschikt voor:

Droge craquelé-achtige huid

Frons rimpel

Voorhoofdsrimpel

Kraaienpootjes

Verticale liplijntjes

Lippen/Lipvolume

 

Wat kost Meso-Therapie

Als u wilt weten wat een behandeling met de mesogun voor u kan betekenen, dan kunt u een afspraak maken voor een gratis consult.​

U kunt dan uw wensen kenbaar maken en we leggen uit wat wel of niet mogelijk is.

Natuurlijk krijgt u ook te horen welk prijskaartje daaraan hangt. Indien u dit wenst, kunt u al direct de behandeling ondergaan.

Omdat elk mens anders is, varieert ook het prijskaartje. Dit heeft te maken met de hoeveelheid die ingespoten wordt. Daarom kunnen we hier nu geen prijzen noemen en is er de mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor een gratis consult.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze behandeling? Neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend en persoonlijk advies: 043-3250986.

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.