Get Adobe Flash player

Babor Huidverzorging

 

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.

We beginnen met een huidanalyse per computer, nemen uw wensen door en bespreken aan de hand daarvan het behandelprogramma.

Na de behandeling vertellen we u wat we gedaan hebben, wat we gezien hebben en welke thuisverzorgingsprodukten voor u geschikt zijn om uw huid in conditie te houden.

 

Babor Skinovage

Exclusieve verwenbehandeling met geselecteerde wijngistextracten die uw huid soepelheid en vitaliteit schenken. Geniet van de zachtheid terwijl uw huid met extra vocht en de meest waardevolle substanties ongekend geregenereerd en gevitaliseerd wordt.

 

1. Skinovage Ontspannende Anti-stressbehandeling

Reiniging met hydrophiele olie en kruidenextract aangepast aan huidconditie, doorbloedend masker, mild peeling met roterende borstels, stoombad, concentraat aangepast aan huidconditie, massage van gezicht, hals, decolleté en schouders, masker, oogcrème en dagverzorging. Met een mooie huid verlaat u als herboren de salon.

Duur: ± 55 minuten. Prijs: € 55,-

 

2. Skinovage Intensieve Dieptereiniging

Ook zeer geschikt voor de probleemhuid: Reiniging met hydrophiele olie en kruidenextract aangepast aan huidconditie, doorbloedend masker, mild peeling met roterende borstels, stoombad, uitgebreide dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden, comedonen en gerstekorrels), concentraat aangepast aan huidconditie, masker, oogcrème en dagverzorging.

Duur: ± 60 minuten. Prijs: € 59,-

 

3. Skinovage Basisgezichtsbehandeling

Reiniging met hydrophiele olie en kruidenextract aangepast aan huidconditie, doorbloedend masker, mild peeling met roterende borstels, wenkbrauwen epileren, stoombad, concentraat aangepast aan huidconditie, onzuiverheden verwijderen, masker, oogcrème en dagverzorging. Voor een mooie, egale, jongere en vernieuwde huid.

Duur: ± 60 minuten. Prijs: € 59,-

 

4. Skinovage Gezichts-, hals- en decolletébehandeling met massage

Basisbehandeling als bij 2 of 3, inclusief heerlijke gezichts-, hals-,  decolleté- en schoudermassage voor de  verbetering van de bloedcirculatie waardoor ook crèmes beter worden opgenomen. Optimaal resultaat.

Duur: ± 85 minuten. Prijs: € 72,50

 

Versneld Resultaat

De Babor Facials kunt u ook boeken met versneld resultaat. Hierbij beginnen we tijdens de behandeling met een kuur met een concentraat, serum of ampul. Deze kuur kunt u thuis  afmaken.

Prijs: v.a. € 18,-

 

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.