Get Adobe Flash player

Jeugd-Acnébehandeling

 

1. Jeugd – Acnébehandeling

Behandeling speciaal voor jongeren tot 20 jaar:

Intensieve reiniging, scrubben met roterende borstels tijdens het stomen, verwijderen van onzuiverheden, comedonen en gerstekorrels, dagverzorging.

Duur: ± 30 minuten. Prijs: € 29,-

Intensieve reiniging, scrubben met roterende borstels tijdens het stomen, verwijderen van onzuiverheden, comedonen en gerstekorrels, talgklierregulerend masker, dagverzorging.

Duur: ± 45 minuten. Prijs: € 39,-

Duur: ± 55 minuten. Prijs: € 47,50 

 2. Skinovage Intensieve Dieptereiniging

Geen puber meer, maar toch last van een probleemhuid:

Reiniging met hydrophiele olie/enzyme cleanser en kruidenextract aangepast aan huidconditie, mild peeling met roterende borstels, stoombad, uitgebreide dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden, comedonen en gerstekorrels), concentraat/ampul aangepast aan huidconditie, masker, oogcrème en dagverzorging.

Duur: ± 60 minuten. Prijs: € 59,-

 

3. AHA Fruitzuur Peeling 50-70%

Voor iedereen die een stralende en gezonde huid wilt!

Fruitzuren zijn een familie van zuren die in de natuur in verschillende vruchten en voedingsstoffen voorkomen. Glycolzuur uit suikerriet heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecule is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

Met een fruitzuurpeeling kunnen niet alleen dode huidcellen worden verwijderd, waardoor er een schone, frisse huid ontstaat. Een peeling is vooral bedoeld om de huidfuncties te stimuleren en te herstellen. Zoals een verbeterde aanmaak van huidcellen en collageen waardoor de huidstructuur gladder, verfijnder, gelijkmatiger en strakker wordt.

 

De vijf voornaamste werkingen van glycolzuur zijn:

- Hydraterende werking: het zuur verhoogt de waterbindende capaciteit in de hoornlaag (bovenste laag cellen van de huid), zodat de huid in staat is meer vocht vast te houden.

- Keratolytische werking: dit wil zeggen dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen.

- Exfolierende werking: dit betekent letterlijk het afstoten van de bovenste huidcellen waardoor ook in de huid aanwezige onzuiverheden verdwijnen.

- Anti-oxidante werking: dit wil zeggen dat het zuur een ontstekingsremmende werking heeft (acné)

- Regenererende werking: de huid wordt gestimuleerd om te herstellen waardoor collageen aangemaakt wordt. Hierdoor wordt uw huid steviger.

 

Meditopics AHA Peeling: 50-70%

Met de Meditopics glycolzuurpeeling kunnen we een stapje verder gaan doordat er een hogere concentratie glycolzuur gebruikt wordt. Echter…dit moet opgebouwd worden.

Alvorens u in de salon een behandeling kunt ondergaan, moet u de huid thuis hierop gaan voorbereiden. Dit doet u door de Meditopics AHA-gel 5% (€ 17.50) of 10% (€ 19.50) 2x per dag gedurende 15 dagen te gebruiken. Hierdoor “went” de huid aan het glycolzuur.

Daarna kunnen we 1x per week een AHA Peeling in de salon uitvoeren. We beginnen met 50% en afhankelijk van de reactie van de huid kunnen we dit gaan opvoeren.

 

U kunt deze behandeling eenmalig doen zodat de huid een boost krijgt.

Als u echter duidelijke structuurverbetering en een stevigere huid wilt krijgen dan hebt u meerdere behandelingen (7 à 8 ) nodig. Al vanaf de allereerste behandeling zal de huid merkbaar beter worden. De doeltreffendheid van een peeling met glycolzuur hangt vooral van de herhaling van de behandeling af.

 

De Meditopics AHA Peeling behandeling bestaat uit reiniging, desinfectie, glycolzuur 50-70% aanbrengen en laten inwerken, neutraliseren, afspoelen, nabehandelingscrème en spf 25.

Duur: ± 30 min. Prijs: € 39.50

Het verwijderen van onzuiverheden/gerstekorrels zit niet in de AHA behandeling. Indien gewenst kan dit aan de behandeling toegevoegd worden. Dit kost € 12.50 extra.

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25

 

Kuur:

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25

Behandeling: 4x, 1x per week

Behandeling: 8x, 1x per week kost

 

N.B.:

Tijdens de behandeling kunt u jeuk of een branderig gevoel hebben. De huid kan ook rozig/rood worden.

Tijdens de kuur kunt u een lichte schilfering waarnemen. Echter…deze peeling is dusdanig “zacht” dat u niet belemmerd wordt in uw functioneren (het is niet zo dat de “vellen eraan hangen”, u kunt zich gerust in het openbaar vertonen).

 

Beauty by roses
Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.
Reacties
  logo_roseanna_defkopie2

  Beauty Experts (voorheen Rose-Anna
  Centre Cosmétique)
  Vroenhof 3
  6301 KD Valkenburg Lb
  T +31(0)6 - 51 30 99 89
  E info@rose-anna.nl

  Slideshow
  Gebruik de Flash Player om de slideshow te bekijken.